04/11/13 13:43
(http://www.hsnovini.com/)

“Горда България”: Омръзна ни да играем в уговорени мачове

Георги Ривов

Коалиция „Горда България” представи днес листата си за предстоящите избори. Водач е Георги Ривов. В коалицията са включени патриотичните организации “ГОРД”  и „Защита”, изповядващите социална демокрация от скандинавски тип  „Свободен народ” и „ОБТ- български лейбъристи” и представители на протестиращите.

„Омръзна ни да играем в уговорени мачове и затова ще участваме на изборите, а не като някои партии заради държавната субсидия”, категорични са кандидатите на „Горда България”. Листата им е от 11 души. След водача Георги Ривов се нареждат Пейо Недялков и Биляна Мирчева.

„Всички бяхме свидетели на масовите митинги и стачки по улиците на България, те възникнаха защото хората бяха доведени до просешка тояга. Това се случи благодарение на нарочно сгрешена политика на прехода. В началото на прехода беше заложена една бомба която 23 години по-късно избухна. А тя беше българите да бъдат бедни и неграмотни”, заяви Ривов. От коалицията ще се борят за защита на интересите на средната класа и ще водят кампания за спечелване на два мандата. Те изразиха и опасенията, че се готви кражба на изборите, като броят на гласоподавателите в някои региони е намален, за да се прелеят гласовете им в други. За пример от коалицията дадоха Кърджали, където избирателите са се увеличили с 28 000.

Част от кандидатите на “Горда България”

Маринела Филипова
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване