04/12/13 16:48
(http://www.hsnovini.com/)

Пуснаха задържания за телефонна измама, бил само куриер

Задържаният вчера при зрелищна акция за телефонна измама в Хасково – учителят по физическо възпитание Иван Славов, днес бе пуснат на свобода, след изтичане на 24-часовата полицейска мярка за задържане под стража. Според прокуратурата, той не е истинският измамник. Попаднал е случайно в престъпната схема, като куриер, информираха от там.

Районният съд в Хасково ще реши във вторник какво обвинение ще бъде повдигнато и каква мярка ще бъде взета срещу Иван Славов. Той бе задържан при полицейска акция в центъра на Хасково вчера на обяд при опит да вземе 2 500 лева от 80-годишният Иван Русев. Славов не е същинският измамник, бил е само куриер и не е знаел за престъпната схема, показват събраните до момента доказателства.

Според тях той не е звънял на потърпевшия и случайно е попаднал сред подслушваните от криминалистите телефони на хора, за които има подозрения, че се занимават с измами, информира днес наблюдаващият прокурор по делото Румен Сираков. Целта на прокуратурата в момента е да достигне до истинският измамник в схемата.

Репортаж гледайте в новините на телевизия “Рекординг”.

Хасково Новини
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване