04/14/13 13:29
(http://www.klassa.bg/)

Facebook Home засега не се радва на висок рейтинг от потребителите


Потребителите на Android не са особено доволни от Facebook Home, показват първоначалните проучвания, пише Mashable. В деня на премиерата му (12 април) 44 процента от хората, оценили новия софтуер в Google Play са му дали само една “звезда”, като максималната оценка е „пет звезди“. Едва 19.4 процента са сметнали, че заслужава пет. В резултат на това в първия ден средният рейтинг на Facebook Home е бил 2.5 “звезди”, което определено не представлява добро начало.

От включилите се в първоначалната оценка на Facebook Home 3330 души, 1535 потребители са го оценили с една “звезда”, което прави 46 процента от всички. Вследствие на това средната оценка вече е по-ниска – 2.4 “звезди”.

На какво се дължи този слаб прием? Вероятно потребителите, оценили софтуера с една “звезда”, не са доволни от начина, по който Facebook Home “превзема” телефона им, коментират анализатори. „Напълно унищожава основната идея на Android. Пълна липса на възможности за персонализация“, казва потребител.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване