04/16/13 12:07
(http://www.klassa.bg/)

Има заподозрян за вчерашните атентати в Бостън

ФБР работи интензивно по откриване самоличността на нападателя, който вчера постави общо четири бомби на финала на Бостънския маратон. Засега се съобщава, че има един заподозрян, който е 20-годишен младеж от Саудитска Арабия.

Той е бил приет в болница със сериозни наранявания от шрапнели. Към момента все още отрича обвиненията, но запознати със случая твърдят, че е бил задържан само 2 часа след инцидента. Освен всичко останало има и засилена охрана около неговата стая. По време на извънредното си телевизионно обръщение Обама обеща, че ще бъде заловен терориста. "Ще намерим този, който направи това. Ще разберем защо са го направили", подчерта Обама, съобщава Би Би Си.

По последни сведения броят на загиналите при вчерашния атентат са трима, а числото на ранените възлиза на повече от 140 души. От тях 17 се намират в критично състояние, а медици твърдят, че има и направени няколко ампутации на крайници.

Местни медии вече съобщиха, че полицията е извършила обиск в апартамент в предградие на Бостън.


Copyright © CROSS Agency Ltd.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване