04/16/13 07:25
(http://www.klassa.bg/)

Формула 1 у дома

Мнозинството почитатели на големите скорости по всяка вероятност никога няма да могат да се внедрят в тим от Формула 1, но посредством новия симулатор в реални размери, поне имат шанс да се приближат значително до преживяването, на което се подлагат най-големите пилоти на планетата.

Естествено, има и още една евентуална сериозна пречка – финансовото ви състояние трябва да бъде минимум отлично, защото цената на болида-симулатор е респектиращите 140 хиляди долара.

По същество, болида е оборудван с три 23-инчови дисплея, 5.1 съраунд звук и мощен компютър, оборудван с последна версия на Intel-ския Core i7 процесор.

Прибавете още педали, характерното за болид от Ф1 кормило (воланът в истински болид струва 90 хиляди лева), което също може да вибрира.

Всеки потенциален купуват на домашния болид може да си избере конкретен цвят – сребърен, червен или черен.

За да е потапянето още по-голямо, в комплекта са включени и гуми на Pirelli, използвани в истински болид.

За финал ще натъртим и на втория евентуален проблем, който вероятно ще срещнат повечето желаещи – реалистичният болид трудно може да се побере в стандартен дом. От друга страна, в цената е включена поддръжка от инженери, които ще съпровождат евентуална покупка до дома на купувача. Те ще се погрижат и за цялата инсталация на болида.

Разбира се, винаги можете да си вземете някой реален италиански жребец втора ръка за споменатата по-горе сума, вместо да се доверите на симулация на един толкова труден за симулиране спорт. Изборът е ваш.















iNews.bg


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване