04/17/13 15:45
(http://www.hsnovini.com/)

4 медала за боксьорите от “Севдалин Василев” на държавното

Старши треньора Пенко Хаджиангелов дава наставления на своите възпитаници по време на тренировки в залата

С 2 златни, сребърен и бронзов медали се завърнаха боксьорите от хасковския клуб “Севдалин Василев” от Държавното лично- отборно първенство за ученици (13- 14 г.), което се проведе в Пловдив.

45 клуба със 160 състезатели от цялата страна взеха участие в първия кръг от Държавното лично- отборно първенство. От хасковския клуб „Севдалин Василев” участие записаха 6- ма боксьори. При 50 кг. Семо Семов записа 3 победи, за да стигне до финала, където надви с 14:2 точки Андрей Ангелов от Добрич. Второто злато за клуба спечели Атанас Атанасов до 76 кг. В битката за първото място той отказа още в първия рунд представител на Добрич. В най- леката категория до 32 кг. Стефан Запрянов постигна три победи, но на финала загуби с 8:6 от Кольо Атанасов отново от Добрич. Бронзовото отличие за клуба донесе Алекс Михайлов при 40- килограмовите. Останалите двама състезатели на боксов клуб „Севдалин Василев” се класираха в 8- цата. По този начин хасковлии завършиха на 6- то място в първия кръг от отборното. Същевременно състезанието се явява и Купа на България и резултатите важат за двете надпревари.

От 19- ти до 22- ри юни ще се проведе втория кръг от личното- отборно първенство за ученици, а домакин ще бъде Ямбол. Следващата седмица възпитаниците на Пенко Хаджиангелов заминават за състезанието за 15- 16 годишни в Търговище, откъдето отново се очаква силно представяне.

Младен Желязков

Пенко Хаджиангелов очаква влизане в тройката след втория кръг от Държавното лично- отборно първенство през месец юни

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване