04/17/13 00:21
(http://www.klassa.bg/)

Нина Никол откри офис в Дубай

Нина Никол отвори офис в Дубай. От днес предприемчивата дама вече има и туристическа агенция в най-луксозното място на планетата. Тя се помещава на най-известната улица в Арабските емирства - Шейх Заид Роуд. Журналистката, която прекарва голямата част от времето си в Дубай, успя да превърне удоволствието от почивката си там, в солидно бизнес начинание.

"Когато на мен ми се налагаше да пътувам за Дубай, винаги имах проблем с визите, тъй като агенциите в България ми искаха или хотелска резервация или закупен самолетен билет от Emirates. А какво правят хората, които нямат нито едното, нито другото, а им се налага да пътуват до емирствата. Е, аз реших този проблем" - споделя блондинката.
Туристическата й агенция вади визи за 3-4 работни дни, освен това се занимава и с куп други услуги като билети, трансфери, хотелско настаняване, резервиране на ВИП места по луксозните заведения, наемане на автомобил или лимузина, туристически обиколки, модни съвети за бутиците и всичко, което е нужно на един турист, за да се почувства като в приказките, докато е в Дубай.

-



Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване