04/18/13 10:06
(http://www.klassa.bg/)

Елица и Стоян с послания към публиката

Остават броени дни до началото на голямото състезание Евровизия 2013 в Малмьо. Шведската столица е в трескава подготовка за грандиозното музикално събитие на годината. Специално за шоуто домакините подготвят голяма изненада – уникално музикално парче, написано от бившите членове на шведската група АББА Бени Андершон и Бьорн Улвеус. За създаването на химна двамата работят в екип с шведския ди джей и продуцент Ависи. Тематичната песен We Write the Story ще бъде изпълнена за първи път в началото на големия финал на 18 май. Швеция ще бъде домакин на конкурса за пети път, след като поп певицата Лорийн спечели миналата година с песента си "Еуфория". АББА е най-успешната група, излязла от конкурса и с първа победа за страната с песента Waterloo през 1974 г.

Българските представители се готвят усилено. Работят върху хореографията си, репетират и експериментират с различни ефекти, които да взривят публиката. Изненадите от българския лагер предстоят, но те се пазят в пълна тайна. Въпреки напрегната си програма Елица и Стоян намериха време да запишат специални послания към своите фенове и почитатели на 5 различни езика – английски, руски, немски, френски и испански. Двамата вложиха много емоция и хъс, за да уважат публиката в различни страни, да покажат своята отдаденост на посланието си – всеки е шампион в сърцата на тези, които го обичат. Видео посланията им са качени в мрежата YOUTUBE и на специално ФТП-и на БНТ, от което могат да бъдат свалени.



Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване