04/20/13 13:58
(http://www.klassa.bg/)

В Арсенал видяха голямата опасност от Бербатов

Арсенал днес приема Фулъм и в щаба на „артилеристите” основната поставена задача очевидно е опазването на Димитър Бербатов. Това стана ясно от думите на защитника Лоран Кошчелни, а реакцията на "артилеристите" е съвсем естествена. Последният мач между двата тима завърши 3:3, българинът вкара 2 гола. Сега е особено важно за Арсенал да не губи повече точки, тъй като борбата за място в Шампионската лига е особено ожесточена. Тимът е на 4-то място, но има само 2 точки аванс, а и мач повече, пред Тотнъм.

"Спечелихме много мачове и сме уверени в силите си. Ще бъде тежко, но имаме шанс да завършим в топ 4 и за целта трябва да победим Фулъм.

Бербатов е много техничен. Той харесва малките пространства. Той отбеляза много важни голове преди за Манчестър Юнайтед и сега за Фулъм. Във всеки мач той е опасност за защитниците. Много е важно кой го покрива. Понякога аз, понякога опорния полузащитник. Въпрос на комуникация между нас на терена", каза Кошчелни преди мача.



















zonasport.bg


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване