04/21/13 14:24
(http://www.klassa.bg/)

Адел подкрепя роднини, те отказват помощ

Адел предложила да купи седем апартамента в Лондон за роднини, но те отказаха. Британската певица, която неотдавна беше обявена за най-богатият млад музикант на Острова със състояние от 30 милиона паунда, иска да похарчи пари за роднините си и да сподели успеха си, като им купи луксозни имоти.  "Адел иска да сподели щастието и успеха си със своето семейство, но те любезно отказаха крайно щедрото предложение. Адел обича семейството си и е близка с лелите, чичовците и братовчедите си. Те се гордеят с успеха й, но работят много усърдно и се издържат сами", разкри запознат източник пред в. "Дейли Стар". Родената в Тотнъм певица има голямо семейство. Майка й има две сестри и те имат общо седем деца. "Ние водим собствен живот, издържаме се сами и нямаме нужда от помощ. Продължаваме да живеем много близо един до друг и си говорим по телефона в повечето дни", сподели лелята на Адел Анита Аткинс, голямата сестра на майка й.
24-годишната Адел също има свое семейство с годеника си Саймън Конеки и сина си Анджело, който вече е на шест месеца. Тя се надява да мине под венчило с бащата на детето си по-късно тази година. "В момента тя планира церемония за края на лятото или началото на есента", разкри запознат източник.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване