04/22/13 11:10
(http://www.klassa.bg/)

"Аладин" изстреля Поли Генова на върха

Любителите на сценичното изкуство „мюзикъл“ се радват на блестящото изпълнение на звездите от българската музикална и театрална сцена Поли Генова, Дони, Ненчо Балабанов, Станимир Гъмов и Стефан Рядков, изпълняващи главните роли в българския мюзикъл „Аладин” на сцената на Музикалния театър. Повече от 4000 са зрителите, които вече са видели на живо превъплъщението на Поли Генова в принцеса Бадрулбудура.

Новият сингъл на Поли Генова „Ден с пленено слънце“ е личната изповед на нейната героиня Бадрулбудура за истинската любов, смачкана от превратностите на съдбата.

Излъгана от своя любим, отвлечена и сама, единственото, което й остава е да излее душата си. „Дъжд студен заваля, заваля, всичко в мен закрещя, закрещя, любовта и само тя ни спасява...винаги, винаги“.
„Това е чувство, преживяно поне веднъж от всяка влюбена жена“, казва Поли – „нещо, което и аз самата съм преживяла и изпълнявам тази песен всеки път с цялото си сърце в залата на Музикалния театър. „Аладин“ е история, която ще развълнува всяка душа, от малкото дете до възрастните, натрупали богат житейски опит.“

Предстои скоро да бъде завършено и заснемането на видео клип, който зрителите ще могат да видят и на телевизионния екран.

„Аладин” бе представен за първи път на сцената на Музикалния театър през декември 2012 г. В края на месец април продукцията започва и свои представления извън столицата. „Интерес към мюзикъла има от наши фенове от цялата страна. Планираме през тази година да започнем да гостуваме в по-големите градове в България. Можете да следите актуалните новини, свързани с програмата и на нашата фейсбук страница: http://www.facebook.com/MusicalAladin“, сподели Марио Балтаджиев, композитор и продуцент.

юзикълът е с изцяло българска авторска музика, текст и сценография. Основен двигател и инициатор на проекта е композиторът Марио Балтаджиев, който има дългогодишен опит в разработването на музика за проекти в областта на рекламата, балета и киното.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване