04/23/13 12:40
(http://www.hsnovini.com/)

Деница Сачева проведе среща с тракийци

Водачът на листата на Коалиция Демократи за силна България- Български демократически форум в хасковски многомандатен район Деница Сачева проведе среща разговор с членове и симпатизанти в Тракийско дружество „Георги Сапунаров”. Тя бе посрещната от председателя на дружеството Кирил Сарджев, който я представи като добър човек, който ще им помага. Кандидатът за народен представител от Хасково запозна гостите със своята автобиография и причините да се насочи към политиката. Деница Сачева заяви, че е от хората, които винаги искат нещата да се правят точно както трябва да се правят. Според нея единствения начин да се променят нещата към по- добро е не да емигрираме, а да останем тук и да участваме активно, за да има успех  в развитието на държавата.

Деница Сачева сподели, че се е запознала и с “Тракийския въпрос” и възможността бежанци от Одринска и Беломорска Тракия да получат обезщетения. Тя предложи местното дружество да се ангажира и да подпомогне дейността на Държавния архив при обработка на подаваните от тракийци документи. Сачева съобщи, че би съдействала да се ускори процедурата за обработка на документите, за да може всеки да получи дължимите обезщетения. В рамките на разговора водачът на листата предложи да се организира съвместна среща с представители на Държавен архив. Председателят на Тракийското дружество в Хасково Кирил Сарджев сподели, че и други политически лица са посещавали дружеството, но е впечатлен от Деница Сачева, и това, че при нея няма гръмки обещания, за да достигне до душата на хората.

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване