04/23/13 14:22
(http://www.hsnovini.com/)

Устата подкрепи с концерт школски проект срещу насилието

Рапърът Иван Динев – Устата каза не на насилието в училище “Пенчо Славейков”

„Не на тормоза в училище” казаха днес възпитаниците на димитровградското училище „Пенчо Славейков”. Инициативата бе подкрепена от рапърът Иван Динев – Устата. Популярният изпълнител гостува на училището по покана на седмокласничката Ренате Майер, която реализира проект срещу насилието.

Празникът откри училищния хор с химна на славейковци. Гости бяха психолозите Кремена Станилова и Весела Недкова, които по-рано на среща с учениците коментираха какво е агресивно поведение и от къде се поражда насилието. Директорът на училището Снежана Ангелова благодари на Ренате Майер за успешно реализирания проект и приветства всички ученици, които с желание се включиха в инициативата.

Седмокласничката Ренате Майер бе отличена с грамота от училището. На тържеството бяха връчени и наградите от конкурсите за есе и рисунка срещу школската агресия.

“Проблемът с агресията сред учениците не е чужд на всяко училище в страната. С радост приех поканата да бъда част от проекта на Ренате и се надявам децата да си вземат поука. Да бъдат по-добри към своите съученици и приятели, защото без тяхната усмивка светът няма да е същия”, сподели Иван Динев – Устата. Истински фурор сред децата предизвика появата му. Певецът ги посъветва да загърбят агресията и да гледат позитивно на преживяванията в училище, след което изпълни хитовите си парчета.

Репортаж гледайте в новините на телевизия “Рекординг”.

Хасково Новини

 

 

Седмокласничката Ренате Майер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване