04/24/13 05:23
(http://www.klassa.bg/)

1000 безплатни билети за сблъсъка на най-силния мъж на планетата и титаните в Пловдив

„Теглене на камион“, „Камъните на Атлас“, „Фермерска разходка“, „Мъртва тяга с автомобил“, „Суперкобилица“ и „Овърхед щафета“ са шестте атрактивни дисциплини, в които най-силните мъже на България ще доказват своята нечовешка физическа издръжливост и пределна волева концентрация. Това ще се случи на 27 април, от 14 до 17 часа, по време на „Силова демонстрация“, която ще се проведе на откритите площи между Палата №6 и Палата №7 на Международния панаир Пловдив.

 

 

 

Събитието ще бъде част от фитнес уикенд, който ще събере под тепетата най-запалените любители на силовите спортове и бодибилдинга. От Българската Федерация по силови спортове „Стронг Мен“, съорганизатор на турнира, обявиха, че своето участие в демонстрацията е потвърдил Стоян Тодорчев. 197-сантиметровият гигант от Перущица, съвсем заслужено известен като „Най-силният мъж на планетата“, има зад гърба си цели седем световни рекорда в силовия многобой, както и постижение, вписано в Книгата на Гинес.

 

Освен да се наслаждават на силови предизвикателства от 200-килограмов порядък, че и на нагоре, най-големите куражлии сред зрителите ще получат възможността и лично да се включат в някоя от специално организираните за тях игри с примамлив награден фонд. Организаторите от единствения български фитнес ежедневник Muskuli.com пък са осигурили 1000 безплатни пропуска, които освен за демонстрационния турнир ще важат и за останалите събития в рамките на фитнес уикенда, които ще се провеждат из откритите площи в Панаирното градче. /Пропуските могат да се получат в магазин „Мускули“ в Пловдив./

 

 

 

Шоуто ще се проведе с любезното съдействие на Международен панаир Пловдив, който осигурява арената, на която ще премерят сили титаните. Панаирът дава и част от наградния фонд за най-силните сред тях.

 

 

 

Габаритните автомобили и камиони, които ще теглят участниците в „Силовата демонстрация“ са от фирма “Light Commerce”, която ще връчи награди и на най-отличилите се състезатели. За доброто настроение на публиката в паузите пък ще се грижат изкусителните момичета от клуб “Bilioner” – мястото, където по-късно вечерта ще се проведе и афтър партито на „Strongman”. От „AD Partners” – представители на марките MRI, Cellucor, PROLAB, Natrol и Always Young, също са подготвили много предметни награди, както за участниците, така и за публиката. Към спонсорите се включват още масла SRS и автомивка „Формула“.

 

 

 

 

Интервю с „Най-силният мъж на планетата“ - Стоян Тодорчев за предстоящата среща на великаните прочетете на:
http://muskuli.com/%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D1%81%D0%B8%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BD-%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%8F%D0%BD-%D1%82%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D1%80%D1%87%D0%B5%D0%B2-%D0%BC/

 

 


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване