04/24/13 14:01
(http://www.hsnovini.com/)

23 издателства се представят на традиционния Базар на книгата на пл. “Атлантически”

За девети път в Хасково бе открит Базар на книгата, като част от 41- те литературните дни “Южна пролет 2013″. В рамките на 3 дни на вниманието на хасковлии ще се представят 23 издателства.

18 щанда със стотици томове художествена, научна и философска литература се предлагат от днес  на пл. “Атлантически”.  Организатор e община Хасково.  Събитието днес бе открито от председателя на общински съвет- Хасково Иван Иванов.  След официалната част Иванов заедно с представители на общината се запознаха отблизо с издателствата и това, което те предлагат. Граждани и гости на Хасково също не пропуснаха да проверят какво се предлага. От своя страна издателствата са се подготвили за да задоволят всеки интерес.

В рамките на тридневния базар могат да се открият заглавия на чужди и български автори. Цените на книгите започват от 2 лева, а за най- малките има и дискове с детски филми по 1 лев. Всяко издателство се е съобразило с джоба на българина и предлага промоции, от 10 до 30 % отстъпка. Базара на книгата ще продължи до петък.

Репортаж гледайте в новините на ТВ Рекординг.

Хасково Новини

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване