04/24/13 21:55
(http://www.klassa.bg/)

В "Дървото на живота": Ново начало за рода Вълчеви

Смъртта на Фатих ще бележи завинаги Йордан и Азра и ще се окаже последното непреодолимо препятствие пред тяхната любов. Ще получи ли тяхната история своя щастлив завършек или пътищата им завинаги ще се разделят, зрителите ще разберат от Епизод 9 на българската сага „Дървото на живота”.
Три години ще изминат от „кървавата сватба” на Йордан и Азра, преди отново да се пренесем в живота на видинския род. Годината е 1912 и потъването на Титаник по особен начин ще отекне и в дома на Вълчеви. Синовете на Петруна са поели по своя път. По улиците на града преминава първият автомобил, собственост на Панто Вълчев. Панто е новият господар на града, но слуховете за злоупотреби във фабриката са на път да помрачат безоблачното му щастие. Йордан търси път обратно към семейството си, а Христо се издига в социалистическата организация. Илия изгаря в любовта си към Божура и дълго преглъщаните обиди.
Какви нови катаклизми е подготвила съдбата за семейството? Ще намерят ли Вълчеви път един към друг? Епизод 9, „Дървото на живота”, неделя, 28 април, 20:00.
За повече инфромация за сериала следете сайта: http://bulgarskatasaga.tv7.bg и официалната Facebook страница http://facebook.com/BulgarskataSaga.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване