04/24/13 16:28
(http://www.klassa.bg/)

„ПРИСТА ОЙЛ” инвестира 1,7 млн. евро в разширение на завода си в Унгария


„ПРИСТА ОЙЛ”  инвестира 1,7 млн. евро в разширение на завода си в Унгария, съобщиха от компанията. Инвестицията от 1.7 млн. евро е послужила за разширение и обновление на завода за вазелини - Bogdany Petrol Ltd., Унгария, част от Приста Ойл Груп.  Церемонията по откриването е на 24 април 2013 г. в гр. Ниербогдани, Унгария. Проектът е подкрепен със средства от фондовете на ЕС и Унгарското правителство. Размерът на държавната субсидия е около 500 000 евро.
Bogdany Petrol е компания с основна дейност преработка и производство на парафини и восък. Основната продуктова гама се състои от фармацевтичен, козметичен и технически клас вазелини, както и парафинова емулсия, използвана при производство на ПДЧ, за пълнеж на традиционни и оптични кабели, противослепващи вещества в азотно-торовата индустрия, анти-озони восъци и смазочни восъци за каучуковата промишленост, както и специални индустриални масла (закалителни, антикорозионни и др.) обезмаслители и почистващи препарати.  Bogdany Petrol изнася 96% от своите крайни продукти в страните от ЕС и Африка.


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване