04/24/13 10:24
(http://www.hsnovini.com/)

Свиленград с втора награда от туристическите агенции в Солун

Изложението в Солун приключи вчера

Свиленград зае престижното второ място на изложението на асоциацията на малките и средни туристически агенции. Събитието се състоя на 22-ри и 23-ти април в Солун, Гърция.

На форума участваха 42 градове и селища от Балканския полуостров. Организаторите отличиха град Дуръс (бълг. Драч) на първо място, представителите на Свиленград са впечатлили гостите и участници с богатството на туристически обект от тракийски и византийски произход. Трети са се наредили молдовците от град Бендери.

„Участвахме с два сайта – националния, този на ТИЦ-Хасково, фотоси на Община Свиленград, книгата на Божидар Димитров на английски език и няколко брошури, показващи хотелите и ресторантите в региона”, съобщиха свиленградските представители в изложението.

Те са поканили Янис Волукакис, управител на регионалната камара на хотелите в Серес и Драма на посещение в Свиленград, за да се убеди в качеството на местния туристически продукт.

Хасково Новини
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване