04/24/13 16:15
(http://www.klassa.bg/)

Сп.“Пийпъл“: Гуинет Полтроу е най-красивата жена на 2013 г.

Списание „Пийпъл“ определи за най-красива жена на 2013 г. американската актриса Гуинет Полтроу, съобщи Ей Би Си. Броят, посветен на красотата, ще излезе в петък.
Главният редактор на списанието Лари Хакет обясни избора на 40-годишната Полтроу, с това, че тя е „добра съпруга и майка, която съчетава личния си живот с кариерата“. Той добави, че актрисата е „отдадена на семейството, земна е, стои близо да майка си и изглежда страхотно“.
Актрисата е омъжена за музиканта Крис Мартин и има две деца. Преди брака бе гадже на Брад Пит.
В специален материал тя признава, че е много поласкана от отличието. Казва, че сънят и упражненията са най-добрият начин човек да изглежда добре. Полтроу е привърженик на здравословното хранене и е автор на готварска книга.
„Пийпъл“ включва в броя си и други красавици, като не ги подрежда по ред. Сред тях са актрисата от филма на Тарантино „Джанго без окови“ Кери Уошингтон , носителката на „Оскар“ Дженифър Лоурънс, певицата Пинк и др. В топлистата е и 75-годишната актриса и продуцент Джейн Фонда. Миналата година най-красивата жена според списанието бе Бионсе.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване