04/25/13 08:33
(http://www.klassa.bg/)

Мисис Русия 2012 се отказа от короната си заради невежество

Земята ли се върти около Слънцето или обратното? Тъй като не успя да отговори на този и други въпроси в телевизионно интервю, Мисис Русия 2012 реши да се откаже от короната си в конкурса за най-красивата омъжена жена в страната.

От две седмици видеото с 23-годишната Ина, съпруга на футболиста от руския национален отбор Юрий Жирков, която се мъчи да се сети за отговорите на елементарни въпроси на местен журналист, събра над 4,7 милиона гледания.

То разбуни духовете на интернет потребителите.

Първоначално младата жена, която е майка на две деца, се колебае дали "Слънцето се върти около Земята или обратното".

"Без съмнение е Слънцето... или може би Земята? Не знам", признава тя накрая.

Едва скривайки усмивката си, журналистът пита младата жена с дълги кестеняви коси, дали заради ерудицията си е спечелила конкурса
"Може би, защото опитвам да съм красива.

Преди закуска обличам дълга рокля, гримирам се и си правя прическа",

отговаря тя невинно.

3-минутното видео раздели интернет потребителите, някои от които критикуваха заложения капан от журналиста на държавната телевизия "Россия", който разследвал корупцията в конкурсите за красота в страната.

Мисис Русия, която изпаднала в депресия след скандала, публикува днес открито писмо "до всички, на които Русия е скъпа", изтъквайки благотворителната си дейност.

"Искрено съм разочарована, че журналистите подминаха с мълчание добрите ми намерения, за да покажат реторичните си умения и да критикуват несъвършенствата на системата на конкурсите за красота", се казва в писмото, публикувано от ежедневника "Комсомолская правда".












БГНЕС


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване