04/25/13 10:35
(http://www.klassa.bg/)

Н. Цонев: Прокуратурата да повдигне обвинения на Цветанов още днес

Беззаконието и своеволиeто са стигнали такива мащаби, че най-висшите кадри на ГЕРБ започнаха да разобличават Цветан Цветанов публично и то в предизборна обстановка.

Това заявява лидерът на "Нова алтернатива" и бивш военен министър Николай Цонев във връзка с изказването на Мирослав Найденов от тази сутрин, който заяви, че всички министри в кабинета "Борисов" са били подслушвани незаконно от Цветан Цветанов.
Свикнахме последните години в България да раздаваме присъди от екрана. Това е цитат на Мирослав Найденов, бившият земеделски министър от правитeлството на ГЕРБ. За да не използвам подхода на ГЕРБ и да произнасям присъда преди прокуратурата, ще кажа само – от днес има недвусмислени основания на Цветанов да бъдат повдигнати обвинения. Защото не е нормално в една правова държава, медиите да са единствените, които да ни дават усещането, че справедливостта се случва. От години алармирам, че Цветанов използва държавната машина в разчистването на партийните и личните си сметки. Днес хора от партийните редици на ГЕРБ повтарят и потвърждават думите ми, допълва Цонева и призовава прокуратурата също да се произнесе. За да имаме всички българи усещането и доказателствата, че живеем в правова държава и че "свещени крави" няма, допълва още Цонев.












БГНЕС
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване