04/26/13 14:22
(http://www.klassa.bg/)

Паралелна структура на МВР подслушвала в държавата

„Има паралелна структура на МВР в държавата, която работи и подслушва, и зад това стоят Станишев и хората му”. Това изненадващо оправдание сътвори експремиерът Бойко Борисов в Пловдив.

При инспектиране на моста над р. Стряма лидерът на ГЕРБ коментира информация за изтеклите записи от тази сутрин. По думите му в тези структури е възможно да има и хора от МВР. Борисов дори е убеден, че тези структури могат и да правят автомобили, близнаци на колите на МВР, с оборудване.

„Нищо не пречи да има и бивши служители на службите, които сега са с ниски пенсии и за много пари биха могли да го направят. Не го пожелавам на никой това, и на Станишев дори”, каза Борисов.

По думите му, когато някой се възползва от тези неща, всичко ще се обърне срещу него. „ГЕРБ никога не го прави и не се занимава с папки и флашки”, заяви бившият Шеф, както се говори за него в изтеклите записи. От файловете обаче става ясно, че Мирослав Найденов е този, който е „окабелен” и подслушва шефа си и градския прокурор на София Николай Кокинов.

Борисов призова медиите да не подвеждат на изнесеното в публичното пространство. В разговорите се сипят обиди за журналисти, което Борисов не коментира. Освен това при предишния подобен скандал записите се оказаха автентични.












btvnews.bg



Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване