04/28/13 12:15
(http://www.klassa.bg/)

Войната свърши! Мадона и Елтън Джон вече са приятели

Задочната война между Елтън Джон и Мадона най-накрая приключи. В ексклузивно интервю за "Екстра“ британският изпълнител разкри как двамата с колежката му са се сдобрили. Изпълнителите се засекли в ресторант във Франция, където: "Тя дойде и аз й изпратих бележка. Извиних се, защото всичко, което казах въобще не трябваше да става публично достояние. Тя прие извинението ми и след това я почерпихме една вечеря. Така всичко приключи. Тя прие всичко много нормално“, обясни Елтън Джон.

елтън джон, дейвид фърниш, getty
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Съпругът на изпълнителя на "Rocket Man" - Дейвид Фърниш, допълни: "Не обичаме да се разпространяват негативни неща и двамата бяхме много засрамени, когато всичко излезе. Трябва да загърбим всичко това и да продължим напред с положителни неща."

"Трябва да кажа, че тя беше фантастична. Каза само: "ОК, да го забравим“, обясни Елтън джон и допълни: "Изпитах облекчение, защото тя беше в правото си да каже, че не иска да говори. Казах й „Виж, ако не ти се говори с мен, разбирам напълно“, а тя каза "Не, не. Приемам извинението ти. Да го забравим.“

Враждата между двамата изпълнители започна през 2002-а, когато Дейвид Фърниш каза, че песента на Мадона "Die Another Day" е най-лошата Бонд песен на всички времена. През 2004-а Елтън Джон пък обвини Мадона, че пее на плейбек, а през 2012-а Фърниш нападна певицата, когато съпругът му загуби от нея в категорията за най-добра оригинална песен към филм на Златните глобуси. През лятото на миналата година пък Елтън Джон нарече колежката си "евтина панаирджийска стриптийзьорка”.

















btvnews.bg


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване