04/28/13 07:25
(http://www.klassa.bg/)

Времето ще бъде слънчево, с максимални температури между 26° и 31°

Днес отново ще бъде слънчево, преди обяд над източните райони все още с висока облачност. В Източна България ще духа слаб югозападен, в Дунавската равнина западен вятър. Максимални температури между 26° и 31°, в София 27°. Такава е прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) - БАН, съобщи за Агенция „Фокус” Орлин Лазаров, дежурен синоптик.
Над Черноморието ще бъде слънчево, преди обяд все още с висока облачност. Ще духа до умерен вятър от юг-югозапад. Максимални температури до 27°, само по носовете, поради вятъра и влиянието на морската вода, по-ниски – около 19-20°. Температурата на морската вода е 11-14°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Над планините ще бъде слънчево, след обяд по билата, главно над Стара планина, с купести облаци. Ще духа слаб, по високите и открити части умерен вятър от запад-югозапад. Максимална температура на 1200 метра 21°, на 2000 метра 14°.
Атмосферното налягане ще бъде много близко до средното за месеца и след обяд ще започне да се повишава.


















НИМХ

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване