04/28/13 12:06
(http://www.klassa.bg/)

Рекорден брой автомобили на границата с Гърция за Великден

Рекорден брой автомобили се очаква да преминат границата ни с Гърция на Кулата за Великден. Граничните власти са готови за пътникопотока, като в първите и в последните дни от предстоящата 6-дневна ваканция ще работят двойно повече служители в сравнение с обичайното. Очаква се до вторник ремонтът на обходния път за Кулата през селата Марино поле, Чучулигово и Кулата да приключи и да се пътува нормално.

Заради асфалтирането на единствения обходен път за Кулата движението е затруднено. Обещанията на Пътната агенция са до последния работен ден преди дългата отпуска трасето да е напълно завършено. През трите почивни дни за Великден миналата година през този пункт са преминали 130 000 души. Тази година се очаква те да бъдат повече, заради повечето почивни дни.

Настройката на граничните служители е за повече работа във вторник вечерта или сряда през целия ден, когато се очаква напливът за Гърция да е най-голям. Затова съветите са ако може да тръгнете на път в късния следобед в сряда или дори в четвъртък, когато движението вече ще е отпушено.
 















btvnews.bg


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване