04/30/13 06:32
(http://www.klassa.bg/)

Борисов отсече: Ямбол е центърът на България

Експремиерът Бойко Борисов направи символично разчертаване на картата на България, поставяйки Ямбол в идеалния й център. Причината – двете магистрали край града - „Тракия” и „Хемус”. Не само това – председателят на ГЕРБ бил убеден, че Ямбол ще има и пристанище до два месеца.

„Сега, когато видях и магистрала „Тракия” как върви към Бургас, съм убеден, че Ямбол ще има пристанище след около 35-40 дни. С магистрала „Тракия”, а малко по-нагоре и с „Марица” Ямбол вече е центърът на България, Ямбол не е отдалечена, крайна точка”, посочи Борисов на предизборна проява в града.

Той добави, че след спортните зали в София и Пловдив – наред били плановете за такива в Ямбол и Русе. „Това са залите, които съм обещал и за тях ще заделим пари”, каза още доскорошният министър-председател.

Цветанов с антени - нелогично

Борисов направи и лаконичен коментар по тема номер едно в страната – незаконните подслушвания. Основната му теза отново бе контраобвинение за БСП.

„Не виждам логика Цветанов да подслушва, а всеки ден да излизат за мен компромати и то в тоалетната. Очаквах да няма никой на площада, очаквах, че ежедневните компромати срещу нас ще повлияят на хората, но както се вижда, това не е така”, посочи Бойко Борисов.

Той посочи опозиционни сили като поръчители на скандалите, но се закани, че ГЕРБ въпреки всичко ще реализира по-големи резултати на вота на 12 май.

„Станишев бил поръчал австрийска фирма, която да идва да брои изборите, защото щели да бъдат нечестни. Най-вероятно тези пари, които изнесоха за „Хохегер”, сега ще идват такива. Понеже уважавам австрийските фирми, ги моля да вземат кадрите от всички площади в България, да преброят хората и да видят че резултатите ще бъдат категорично в полза на ГЕРБ”, каза още Борисов.


















btvnews.bg


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване