04/30/13 21:19
(http://e-vestnik.bg/)

Мисли за всичко по повод престъплението на Цветанов

Цветан Цветанов. Снимка: Булфото

Няма как да не стане човек философ, след като проследи само една новина в медиите.

А тя е, че Софийската градска прокуратура (СГП) е прекратила досъдебното  производство за проверката в МВР във връзка с подслушванията, защото са събрани достатъчно доказателства, че бившият вътрешен министър Цветан Цветанов е извършил престъпление. На него обаче не могат да бъдат повдигнати обвинения, защото той е кандидат-депутат, става ясно от съобщението на прокуратурата.

Да, но тя бе отбелязана както трябва само в dnevnik.bg докато във focus-news.net, а и в други издания четем следното: “Прокуратурата спира наказателно производство срещу директорите в СДОТО заради кандидатдепутатски имунитет на Цветан Цветанов”.

Трогателно! Във “Фокус” се държат като Веселин Маринов и с “естрадна уста” защитават Цветан Цветанов. Само ще ви припомня какво каза той по БТВ – “Лошото е, че в ГЕРБ също са българи – разочарованията, предателствата на нива област, окръг са големи и той ги преживява”.

Маринов каза, че приятелството с Цветанов е променило начина му на мислене: “Превърнах се в оптимист, видях че може да има в политическия живот толкова честен човек.”

Цветан Цветанов се кълнеше толкова често в децата си, че е с чиста съвест, че чак и една известна част от журналистите му повярваха в това. Ами, да, повярваха му, за да пишат толкова усукано за едно просто обвинение в извършено престъпление каквото е подслушването.

Чистата съвест е признак на лоша памет. И ако Бойко Борисов се присмива над това, че са го подслушвали в тоалетната, защищавайки по този начин Цветанов, то това означава, че се усмихва, когато нещата са зле. Той много добре знае кого да обвини във всичко.

Към казаното до тук, повлиян от понятия като “гей наркоман”, “педерас” и “манаф”, мога да добавя следното – ако мъжът си ляга да спи със сексуални проблеми, то на сутринта като правило тяхното разрешаване е в ръцете му.

От сайта Котка с цигулка

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване