05/01/13 11:06
(http://www.klassa.bg/)

Фулъм вече работи по привличането на Ники Михайлов, пишат в Англия

От доста време се чува, че Мартин Йол проявява интерес към Николай Михайлов, но сега английският вестник “Мирър” пише, че от Фулъм вече активно работят по въпроса.

Вратарят на Твенте е добър вариант за заместник на Марк Шварец, който през есента ще навърши 41 години. Михайлов започва последната година от договора си с Твенте и това ще намали малко цената му, което е изгодно за английския тим.
Преди време вратарят на националния ни отбор по футбол сам призна, че интерес към него наистина има от страна на Фулъм, но допълни, че това не е единственият тим, който го наблюдава.

Все пак този трансфер изглежда доста възможен, защото в английският тим вече играят две български звезди – Димитър Бербатов и Станислав Манолев. Мартин Йол пък е доста добре запознат с холандския футбол и може да се вярва на преценката му. Между Фулъм и Твенте пък от доста време отношенията са много добри – през 2011 година английският тим привлече от там една от звездите си Брайън Руиз















“Мирър”


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване