05/02/13 12:47
(http://www.klassa.bg/)

Цветанов: Няма как ГЕРБ да не бие на изборите

„Няма как ГЕРБ да не бие на изборите, и то с много, и това озлобява нашите политически опоненти. След изборите ще настъпи отрезвяване, а тепърва БСП ще трябва да се справя с вътрешнопартийните си проблеми”. Тази категорична позиция изрази бившият вицепремиер Цветан Цветанов в Балчик.

„ГЕРБ затова е силна, защото има ясна визия какво трябва да прави и ще продължи по същия начин”, продължи ексвътрешният министър в Каварна, предаде Агенция „Фокус”. Цветанов коментира, че борбата срещу тежката организирана престъпност трябва да продължи, тъй като в момента сме в сценарий, в който тя „иска да няма силна правоохранителна власт, силна прокуратура и необходимото взаимодействие между институциите”.

Цветанов коментира и темата за подслушванията, която определи като „добър политически аргумент” за Сергей Станишев, който се занимава постоянно с тази тема, „обижда и се държи по начин, който не подхожда на един европейски лидер, за което той претендира”.

„Тези избори са най-важните за държавата, защото изборът на хората ще гарантира дали ще се развиваме и ще вървим напред, или отново ще има спрени еврофондове, свалено доверие на Европа, и няма да може да задържим децата си в България”, каза още Цветан Цветанов.


















btvnews.bg


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване