05/03/13 18:39
(http://www.klassa.bg/)

Петър Чобанов: Единствено по силите на БСП е да върне България на хората

„Единствено по силите на БСП е да върне България на хората. И това не е просто лозунг, това е кауза. Ще се възстанови спокойствието и предвидимостта, ще има равнопоставено отношение към всеки”. Това заяви доц. Петър Чобанов, кандидат-депутат от листата на Коалиция за България от Пловдив.

Той отбеляза, че само БСП ще може да се справи с тежките социални проблеми и с младежката безработица. „Пенсионерите няма да бъдат заклеймявани, че са „опоскали фискалния резерв”, както твърдеше Бойко Борисов, а ще получат ежегодно увеличение на пенсиите по швейцарското правило, както и актуализиране на старите пенсии”, обясни още Чобанов.

По думите му хората искат наказание за погазилите правилата. „Желанието на хората е да си върнат държавата. Но такава държава, която налага ясни правила и изисква те да се спазват от всички, независимо дали са големи и малки, независимо дали са богати и бедни. Те очакват ясни и категорични действия за възстановяване на икономиката, разкриване на нови работни места и увеличение на доходите”, каза Петър Чобанов.

Според него през последните 4 години по време на управлението на ГЕРБ хората са изгубили доверието си в институциите, обезсърчили са се и са обеднели много сериозно. „Ние ще спрем всичко това и ще възстановим държавата”, категоричен беше Чобанов.


















btvnews.bg

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване