05/03/13 06:57
(http://www.klassa.bg/)

Севернокорейският лидер вероятно се е разделил със съпругата си

Севернокорейските държавни медии вече не определят Ри Сол Джу като съпругата на лидера Ким Чен Ун, а я наричат само по име, което навежда на мисълта, че те са се разделили. Южнокорейското министерство на обединението посочва, че на всички официални прояви Ри Сол Джу бе споменавана от държавните медии в Северна Корея като съпругата на Ким до началото на тази година. Но откакто на 16 февруари тя посети Кумсусанския дворец на Слънцето за да отбележи рождения ден на покойния Ким Чен Ир, тя бе представена просто като „другарката Ри Сол Джу”. Така тя бе наречена от държавните медии и когато посети баскетболен мач в Пхенян на 28 февруари с бившата звезда от NBA Денис Родман, както и при други случаи, пише южнокорейският вестник "Чосун Илбо".
„Първоначално ние помислихме, че става дума за допусната грешка, но пропускът изглежда бе умишлен, тъй като се извършваше последователно”, съобщи южнокорейски правителствен източни




















"Чосун Илбо"


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване