05/06/13 00:19
(http://www.klassa.bg/)

Започна строежът на уникалната сцена за концерта на Bon Jovi

В последните две денонощия на стадион "Васил Левски" бяха разтоварени всичките 48 тира, които превозват продукцията на групата – сцена, осветление, звук, както и част от оборудването за бекстейдж зоната за членовете на бандата, мениджмънта и екипа – преносими кухни, перални, сушилни и т.н.

Сцената, която българската публика ще види в деня на шоуто, е съвсем нова като продукция и дизайн. Тя е създадена специално за предстоящото европейско турне на Bon Jovi и ще бъде използвана за първи път на нашето шоу.




Размерите на конструкцията са рекордни за страната ни. Сцената е с основа петдесет и пет на двадесет и два метра и височина двадесет и четири метра. Толкова мащабно съоражение се строи за първи път на стадион "Васил Левски". Интересна е и покривната конструкция на сцената, която е новаторско дизайнерско решение. Какъв ще бъде точно новият диазайн се пази в строга тойна от екипа на групата, но очакванията са за нещо истински впечатляващо.

В строежа вече е включен целият екип специалисти, които пътуват с групата – около сто и петдесет човека, както и още сто и двадесет от българска страна.

Датата на пристигане на самата група не е уточнена, но предвид факта, че те за първи път ще се качат на новата си сцена би могло да се очаква, че ще пристигнат в София няколко дни преди концерта.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване