05/08/13 10:22
(http://www.klassa.bg/)

700 безплатни билети за Spirit of Burgas

700 двудневни билета за най-големия музикален фестивал у нас Spirit of Burgas на 27 и 28 юли ще раздаде TUBORG. До 21 юли 2013 г. всички пълнолетни фенове могат да опитат късмета си, като за целта е необходимо да отлепят етикета от гърба на бутилка TUBORG 500 мл или 330 мл и да регистрират кода от него на www.tuborg.bg. Освен с билет за музикалното събитие късметлиите могат да се сдобият с още над 7000 музикални награди – фланелки на фестивала или слушалки TUBORG.
"Рядко феновете у нас имат такъв сериозен шанс да си спечелят билет за голямо музикално събитие. Ние вярваме, че те го заслужават и ще се радваме да им помогнем да се срещнат на живо с музикални институции като WU-TANG CLAN", обясни Анастасия Станчева - Янчева, бранд мениджър на TUBORG в Карлсберг България. Тя припомни, че TUBORG тредиционно е бирата, която раздава на българите билети за големите музикални събития у нас, както и за култови фестивали в Европа. “През последните пет години сме раздали над 3000 хиляди пропуска за над 40 концерти, фестивали и събития на родните фенове, които за съжаление не винаги имат възможност да посетят големите музикални събития”, уточни тя.
Над 30 души вече са спечелили билети за Spirit of Burgas от TUBORG още в първите дни на кампанията. Освен WU-TANG CLAN те ще се срещнат и с SELAH SUE, ENTER SHIKARI, CHASE AND STATUS, LITTLE ROY и др. Всички награди се получават по куриер, като късметлията трябва да предостави етикета с печелившия код.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване