05/09/13 14:00
(http://www.klassa.bg/)

25 лоялни клиенти на ЧЕЗ спестиха 1400 лева

Още 25 клиенти на ЧЕЗ спечелиха безплатни сметки за електричество на обща стойност 1400 лева в кампанията „Лоялността ви се отплаща”, съобщиха от компанията в четвъртък. Наградени тази седмица са потребители от общините София, Костинброд, Перник, Плевен, Бойчиновци, Троян, Благоевград, Петрич, Видин, Козлодуй и Кюстендил.
Инициативата стартира в края на март и до този момент са раздадени общо 6215 лева на 150 клиенти, които са погасявали задълженията си в срок през последните 12 месеца. В рамките на кампанията ще ЧЕЗ ще подари общо 600 безплатни сметки, като редовните клиенти се включват в лотарията автоматично.
„Радвам се, че имаме възможността да зарадваме тези наши клиенти и да ги облекчим точно сега след дългите майски празници, когато много семейства имат нужда от финансова подкрепа.”, каза Петър Докладал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България.
Печелившите участници ще бъдат информирани за спечелената награда по телефона, на посочен от тях имейл за връзка или с писмо на адреса им за кореспонденция. Клиентските номера на победителите се публикуват и на интернет страницата на компанията - www.cez.bg в секцията „Бъдете информирани”.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване