05/09/13 12:04
(http://www.klassa.bg/)

ДФК ’’Том и Джери’’ организира спортен проект 2013

           Детски Футболен Клуб и Детска Спортна Академия ’’Том и Джери’’
организира спортен проект 2013 за деца под мотото "Здравото дете e активно и щастливо дете’’
 
           ДФК и ДСА’’Том и Джери’’ е  най – бързо развиващия се  спортен клуб в България, тясно специализиран  в обучението на деца от 3 - 14 годишна възраст по футбол и други спортове.
            Здравото дете e активно и щастливо дете. Осигуряване на здравословен режим на обучение и възпитание, удоволетворяване на биологичната потребност на децата от движение е една от основните задачи на учебно-възпитателната работа по физическа култура на децата в  Спортна Академия „Том и Джери“.
             Тази година организирането на детски спортен празник и футболен турнир  за купа „Том и Джери” ще бъде със съдействието на Министерството на Физическото Възпитание и Спорта и Българската Асоциация Спорт за Всички. На децата ще бъдат връчени официално купи, медали и грамоти за придобити спортни умения. Учасниците ще получат много награди от: Домашна сладкарница - десерти от 80-те и 90-те по домашни рецепти, ДЕВИН- вода от планината, наторални сокове FLORINA, магазин за играчки KRISTAL TOYS, витамини АBOPHARMA и вафли Нелис. Партньори на събитеието са Столична Община, Български Футболен Съюз и World Class, eCasting.bg, Нациналният Кастинг
 
 
                                                                         ПРОГРАМА
 
              Събитието ще бъде проведено в  четири дни с начален час - 09.30 часа  всеки ден,  като в него ще вземат участие над 1000 деца. Освен футболният турнир ще бъдат представени още художествена гимнастика, мажоретни танци, йога и лфк. Очакваме да ни гледат повече от 2000 родители. В турнира  ще бъдат поканени за участие и деца от домове за сираци връсници на обучаващите се в детска спортна академия  ’’Том и Джери’’. Гостите на спортния празник ги очаква официално откриване с много VIP гости от спортния елит и музикални изпълнители.
 
 
- Спортен комплекс ,,Дит Спорт’’ на 18.05.2013г. и 19.05.2013г. (събота и неделя ) от 9.30 ч. Официално откриване (за децата от училищата)
 
 
- Зимния Дворец на Спорта  на  01.06.2013г. и 01.06.2013 (събота и неделя) от 9.30 ч. Официално откриване(за децата от детските градини)
 
 
 
Очакваме ви !!!
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване