05/09/13 16:32
(http://www.hsnovini.com/)

Изпитът по български език не затрудни четвъртокласниците

Днес четвъртокласници от всички училища от областта се явиха на  задължително външно оценяване по български език и литература. Изпитът започна по различно време във всяко училище, минути след обявения старт в 10 часа, заради размножаването на тестовете.

109 четвъртокласници от хасковското училище „Свети Иван Рилски” днес се явиха на външно оценяване по български език и литература. Имаше само един отсъстващ ученик. Изпитът за тях започна в 10 часа и 15 минути и продължи в рамките на един учебен час. Четвъртокласниците трябваше да решават тест с 11 въпроса, някои от които с отворени отговори. Те правиха и кратка диктовка.  Децата отчетоха, че тестът е  много лесен и нито един от въпросите не ги е затруднил.

Резултатите от изпита ще бъдат готови най-късно до 30 май. Утре ще се проведе външното оценяване на четвъртокласниците по математика, на 14 май по предмета „човекът и природата”, а на 15 по „човека и общество”.

Репортаж гледайте в новините на телевизия “Рекординг”.

Хасково Новини

 

 

 

 

 

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване