05/09/13 16:06
(http://www.hsnovini.com/)

Камион се заби в жилищна кооперация в Хасково

Камион, натоварен с тон и половина пясък, се заби в къща. Инцидентът стана на хасковската улица “Преображение” около 15 часа днес. При катастрофата няма пострадали хора.

Товарният камион е шофирал 55-годишният Халил Адем от Хасково. Заради големия товар, камионът не могъл да изкачи улицата, разказа шофьорът. Той превключил на първа скорост, но возилото тръгнало на заден ход, отказала дори и ръчната спирачка. 50 метра след това камионът се забил в жилищната кооперация. От удара са полуразрушени терасата и стълбите, водещи към къщата. На мястото на инцидента пристигна и собственикът апартамента Никола Петков. Жена му се обадила по телефона. “Лежала на леглото, когато чула удара се изплашила много”, сподели мъжът.

На мястото на инцидента пристигна полиция. Отрицателна се оказа направената на шофьора проба за алкохол. Шофьорът е категоричен, че камионът му е изправен и е минал всички необходими технически прегледи. Той се зарече да поеме разходите по ремонта на сградата. Катастрофиралият камион бе изтеглен с помощта на кран.

Репортаж гледайте в новините на телевизия “Рекординг”.

Хасково Новини

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Товарният камион е шофирал 55-годишният Халил Адем от Хасково

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Никола Петков

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване