05/11/13 11:11
(http://www.hsnovini.com/)

Училище събра стотици на традиционната си пролетна забава

За четвърта поредна година пролетния празник на хасковското училище „Св. Климент Охридски” събра в парк “Кенана” учители, ученици и техните родители. Традиционно училището  организира благотворителна акция. Със събраните  средства ще бъдат подпомогнати даровитите ученици, спечелили през годината престижни награди от състезания и олимпиади. Кои деца ще бъдат финансово подпомогнати ще решава училищното настоятелство, сподели директорът на ОУ “Св. Климент Охридски” Гинка Райчева.

Над 850 души участват в благотворителния базар. На него се предлагат сувенири, картички и бижута изработени от  учениците и техните родители. Децата подготвиха и импровизирана изложба на открито, а рисунките в нея се продаваха на символични цени. Имаше и дарителски кутии. Така всеки желаещ можеше да подкрепи благотворителната инициатива.

За празника децата подготвиха и истинско шоу. На откритата сцена в парка малките таланти от певчески и танцови състави радваха с изпълненията си многобройната публика. В програмата се включиха и учители, които се представиха с български народни танци. И този празник не мина без пикник на открито. Спонсорите на забавата – местни фирми бяха осигурили пици и студени напитки за всички. Обявен бе и конкурс за химн на училището. Срокът е до октомври, ще има и награден фонд, съобщиха по време на забавата.

Репортаж от празника гледайте в новините на телевизия “Рекординг”.

Хасково Новини

 

Директорът на училището Гинка Райчева приветства участници и родители

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване