05/13/13 16:53
(http://www.klassa.bg/)

За първи път: Ден на отворените врати обявяват в пловдивски комплекс

За първи път в Пловдив организират Ден на отворените врати в строителството. На 18май, събота, от 11 до 13 часа, всеки може да разгледа жилищата в новопостроения комплекс от затворен тип „Западен парк“ – гр. Пловдив, бул. „Свобода“ 71. Инвеститорите от „Сиенит Инвест“ ще покажат апартаментите в различните секции на обекта и ще отговорят на възникналите въпроси. Организатор на събитието е „Магазин за Нов дом“ – магазинът за имоти, който продава директно от инвеститора.„Западен парк“ е първият пловдивски жилищен комплекс с иновативна топлопреносна система - максимално точно индивидуално отчитане на използваната топлинна енергия с дистанционен отчет, сведена до абсолютен минимум загуба на „топло“ в общите части, живущите, които не са абонати, не плащат цена за т.нар. сградна инсталация.
„Заповядайте на 18 май, от 11 до 13 часа, да разгледате и питате“, канят от „Магазин за Нов дом“. Организаторите обещават топло посрещане и щедри разяснения! 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване