05/13/13 15:13
(http://www.klassa.bg/)

Нови доказателства замесват братята Царнаеви в тройно убийство от 2011 г.

Властите в щата Масачузетс са получили нови доказателства, че бостънските терористи
Тамерлан и Джохар Царнаеви са замесени в тройно убийство през 2011 г., съобщава в.“Ню Йорк Дейли Нюз“. Предварителна експертиза е показала, че двамата са били на мястото на убийството в град Уилтъм край Бостън.
Тамерлан Царнаев е бил приятел с 25-годишния Брендън Мес, който бе зверски убит на 12 септември 2011 г. с още двама души. Тримата бяха намерени с прерязани гърла, а около труповете бяха пръснати 3 кг марихуана. Полицията не можа да открие убийците, като предположи, че е било разчистване на сметки заради дрога. Входната врата на къщата не е била разбита, затова органите на реда смятат, че жертвите са познавали екзекутора си.
Сега полицаи разкриват пред медиите, че телефоните, които са ползвали братята в приблизителното време на убийството, са били в същия район.
Освен това навремето следствието установява, че вечерта, преди да бъдат намерени телата, тримата мъже са поръчали пица от ресторанта Gerry’s Italian Kitchen. Когато след 20 минути тя е доставена на адреса, никой не отваря, а труповете са намерени на следващия ден. След трагедията на маратона в Бостън този ресторант бе проверяван от полицията, като местни жители разказаха, че двамата чеченски братя някога са работили за това заведение, доставяйки продукти и разнасяйки пица. Собственикът обаче отрича.
Близки на Тамерлан Царнаев разказаха, че той се е държал много странно след тройното убийство и даже не отишъл на погребението на приятеля си.
26-годишният Тамерлан загина няколко дни след взривовете на маратона в Бостън при престрелка с полицията. Брат му Джохар бе ранен и е в затворническа клиника под строга охрана.
Британският в. Дейли мейл“ отбелязва тревожната лавина във Фейсбук и Туитър от любовни писма, изпращани на Джохар от хиляди млади момичета.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване