05/15/13 13:56
(http://offnews.bg)

Bon Jovi кръстиха сцената си София

Бон Джоуви кръстиха сцената си на София. Снимка facebook

Вокалистът на рок групата Bon Jovi официално кръсти сцената, на която заби снощи, София – на името на българската столица.

Въпреки че концертът на стадион “Васил Левски” приключи по-рано от предвиденото, феновете на групата останаха само с добри чувства след събитието. Поради алергия Джон Бон Джоуви не успя да довърши шоуто.

Часове след края на концерта в официалната Facebook страница вокалистът на бандата написа съобщение, че е кръстил сцената под формата на огромна задница на автомобил “Кадилак” от сцената си на българската столица.

“Скъпа София, 

Беше страхотно да ви видя. Посрещането, което ми дадохте, е достойно за книгата на “Гинес”. Вие бяхте първите, които видяха сцената и затова я кръщавам София – с нетърпение чакам да обиколим Европа с нея.

Както някои от вас вече знаят, алергиите ми попречиха да дам най-доброто от себе си в София и трябваше да прекъсна концерта след двучасово шоу. Правя всичко по силите си да нямам такива проблеми във Виена и в бъдещите събития на бандата. Ще се видим!

Джон Бон Джоуви”.

Статията "Bon Jovi кръстиха сцената си София" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване