05/15/13 15:36
(http://www.hsnovini.com/)

Изграждат втори Център за настаняване на деца от семеен тип в Димитровград

Предстои да започне изграждането на втория Център за настаняване на деца от семеен тип в димитровградския кв. „Черноконево”. Проектът се финансира по оперативна програма „Регионално развитие”. Стойността на целия проект е 820 810 лева.  Вчера е подписан договорът с избрания за изпълнител на строителните работи консорциум от град Гоце Делче, информираха от общинската администрация. Сключен е договор и за строителен надзор със старозагорска фирма, съобщи на пресконференция днес началникът на отдел „Инвестиционни дейности” в администрацията на Димитровград Клавдия Тончева.

До края на септември строителството трябва да приключи, а крайният срок центърът да бъде готов, е 28 декември 2013 г. От януари следващата година той трябва да започне да функционира, обявиха от общината. Предстои да бъде обявена и процедура за избор на доставчик на специализираното оборудване и необходимите мебели. Те са на стойност 60 000 лв.

Репортаж гледайте в новините на телевизия “Рекординг”.

Хасково Новини

 

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване