05/15/13 23:33
(http://www.klassa.bg/)

Италиански диджей ще взриви "Космо" на 1 юни

Клуб Cosmo, който се намира на мястото на емблематичния за развитието на електронната музика някогашен клуб Sinners, продължава да радва феновете със своята парти програма. В нощта на първия ден от месец юни, клубът ще събере на едно място феновете на техно и транс музиката в България.
Голямата зала на клуба е отредена за феновете на техното, където ще пускат половин дузина диджеи. Магьосниците зад пулта ще предложат разнообразна техно палитра на феновете на ъндърграунд звученето.
Хедлайнерът на вечерта – италианецът Андреа Деплано, известен като Ness, пристига за 4-ти път в България по съвместна инициатива на клуб Cosmo и организаторите на партито. Ness вече направи няколко силни партита в София - в Mixtape 5 и Studio 414 и добрите му изяви на българска земя ще продължат в разгара на абитуриентските балове. Родом от Сардиния, италианецът е сред най-иновативните дийп техно диджеи в света като пуска предимно собствени тракове и от началото на годината е обиколил пултовете на Tresor (Берлин), Plunk (Москва), Seco (Токио) и много други. Италианският диджей, продуцент и композитор подготвя обещаващ дийп техно сет, който ще започне точно в 2.30 ч.
Партито започва от 22:00 ч. с дийп тек хаус opening set на Sub-eff & DJ Salvadore, които ще подгреят феновете до 01:00ч. Съпорт от родна страна ще осигурят още Birben, Жоро Паскалев и Mari Niko, която ще представи нежната страна на българската клубна сцена.
В малката зала ще гостуват интересните млади имена от българската транс сцена, като Sugar DJs & Jennifer Moon.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване