05/15/13 15:24
(http://www.hsnovini.com/)

Ученици откриха труп на възрастен мъж край хасковско школо

Днес преди обед  Ученици от хасковското училище „Никола Вапцаров” откриха труп на възрастен мъж в имот на бившите казарми край школото.

Около 11:30 часа учениците влезли в запустелия имот, за да берат сливи. Там децата се натъкнали на човешко тяло. Открития труп на около 70-годишен възрастен мъж бил полугол. Уплашените ученици разказали за случилото се на учителя си по физическо възпитание Иван Ванчев, който отишъл на място да провери истинността на разказа на децата. Учителят веднага подал сигнал на телефон 112, разказа пред журналисти неговия колега Петър Мишков, а за учениците са взети превантивни мерки.

Минути след подадения сигнал на място пристигнал екип на Спешна помощ, който констатирал смъртта. Криминалисти бяха отцепили района. По първоначални данни няма следи от насилие. Точната причина за смъртта ще стане ясна след като бъде направена аутопсия. По случая е образувано досъдебно производство.

Репортаж гледайте в новините на телевизия “Рекординг”.

Хасково Новини

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване