05/16/13 15:04
(http://www.klassa.bg/)

Ким Чен-ун имал две дъщери, едната не е от съпругата му

Лидерът на Северна Корея Ким Чен-ун вероятно е баща на две момичета от различни жени, съобщава пред южнокорейския вестник Chosun Ilbo информиран източник от Пекин. Тайно се е сдобил с потомство и то син и най-големият брат Ким Чен-чул.
Източникът потвърждава слуховете, че в края на миналата година съпругата на севернокорейския лидер Ли Сол-чжу е родила момиче. Това бе разкрито преди време и от бившата американска баскетболна звезда Денис Родмън, който през февруари бе в Пхенян и се срещна лично с Ким Чен-ун. Родмън разказа пред журналисти, че на приема с първите хора в държавата Ли Сол-чжу открито е говорила за „.тяхната прекрасна дъщеря“.
Досега имаше слухове, че преди сватбата двамата вече са имали още едно дете. Но китайският източник на Chosun Ilbo твърди, че по-голямата дъщеря на Ким Чен-ун е родена през 2010 г. и не е от същата жена. Като доказателство извежда информацията, че преди 3 години Сол-чжу, която е певица, е пяла пред публика. Което не би било възможно, ако е бременна.
Според същия източник горе долу по същото време през 2010 г. се ражда синът на брата Ким Чен-чхол. Тогава са били закупени за около 1,5 милиарда евро луксозни швейцарски и германски стоки за деца.
Най-първите слухове на тази тема в южнокорейските медии са от февруари 2011г., преди да почине Ким Чен-ир. Бе разказано как внуците му от двамата му сина се появили на бял свят по негова предсмъртна заръка. Тогава не изтече нищо за майките на двете деца.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване