05/16/13 13:00
(http://www.hsnovini.com/)

Сърдечна недостатъчност е причинила смъртта на намерения мъж край хасковско училище

Сърдечна недостатъчност е причинила смъртта на възрастния мъж, който вчера бе намерен в имот на бившите казарми до хасковското училище „Никола Вапцаров”. Това установи направената аутопсия, информират от областна дирекция на МВР- Хасково.

По тялото на възрастния мъж не са намерени следи от насилие. Не става въпрос за убийство, въпреки че тялото бе открито голо от кръста надолу. Не е установена самоличността на мъжа, тъй като в дрехите му не са открити документи за самоличност. Трупът е на около 70-годишен, висок е 170 сантиметра. Мъжът е слабо телосложение и сини очи, с брада и мустаци. Левият му крак е с 8 сантиметра по-къс от десния. Правена ме е и операция на лява тазобедрена става.

От Областна дирекция на МВР-Хасково умоляват гражданите, които имат информация за починалия мъж, да позвънят в най-близкото полицейско управление или на телефон 112.

Трупът на възрастния мъж бе открит вчера около 11:30 часа от ученици, в близост до училище „Никола Вапцаров”. Сигналът за откритото тяло бе подаден от учителят им по физическо възпитание.

Репортаж гледайте в новините на телевизия “Рекординг”.

Хасково Новини

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване