05/20/13 13:57
(http://www.klassa.bg/)

Над 100 пловдивчани на Деня на отворените врати в строителството

Над 100 посетители заинтригува първият в Пловдив Ден на отворените врати в строителството. В събота, 18 май, те разгледаха един от новите жилищни комплекси в Града под тепетата – „Западен парк“. 2 часа домакините – инвеститорите от „Сиенит Инвест“ и Магазин за Нов дом – магазинът за имоти, който продава директно от инвеститора, посрещаха бъдещи новодомци, брокери от агенции за недвижими имоти и банкови служители по ипотечни кредити. „Радваме се, че можем да ви покажем едно прекрасно място за живеене“, обърна се към гостите от името на домакините Катерина Гушкова, управител на консултанска къща „Респект консулт” и член на съвета на директорите на „Сиенит холдинг”.

 

 

За посетителите не остана скрито място в 6-те жилищни секции. Всички апартаменти бяха отворени и всеки можеше да огледа различните варианти като площ и оформление. Брокерите от Магазин за Нов дом не пестяха обяснения.

 

Неговите думи допълни Илиана Бишурова от агенция „Дрийм инвест“: „Много е удобно, че ще има детски кътове, както и че за всеки апартамент има предвидено собствено подземно паркомясто“.

 

„Имам клиент, който си купи жилище тук и за това познавам добре „Западен парк“. Но за мен беше много вълнуващо да мога да разгледам в рамките на час 10 апартамента, различни като обем и функционално разпределение – това е практичното на този Ден на отворените врати“, изказа мнение банков служител, отговарящ за ипотечните кредити.


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване