05/21/13 11:17
(http://www.hsnovini.com/)

Авторски бижута на “Муше” в галерия “Форум”

Бижутата са ръчно изработени

Бижутата са ръчно изработени

Авторски бижута и аксесоари на марката „Муше” бяха представени в галерия „Форум” вчера. Изложбата бе организирана съвместно със „Студио 3”.

Дантела, тюл,  камъни, перли, корали са само част от  материалите, на които е наблегнала дизайнерката Ру Трендафилова. Тя е завършила Художествена академия специалност „Метал ” и вече 7-ма година се занимава с изработката на бижута.

В колекцията се предлага голямо разнообразие от стилни ежедневни бижута до екстравагантни  и арт ексцентрични аксесоари. Всички те са ръчно изработени. В линията преобладават декоративни гребени за коса, шикозни шноли и диадеми, изключително актуални този сезон в света на модата.

Хасковските дами избързаха да пробват от шикозните бижута

Хасковските дами избързаха да пробват от шикозните бижута

Това е първата изложба в Хасково на двете основателки на марката – Ру Трендафилова и Маня Латева, която е родом от Града на Богородица. Двете дами се надяват да  превърнат това в традиция и отново да гостуват в тук.

Маня Латева - една от основателките на  "Муше"

Маня Латева – една от основателките на “Муше”

Цените на аксесоарите и бижутата са достъпни.Варират от 15 до 30 лв. Част от изложените ще останат във витрините на „Форум” , както и в „Студио 3”.  След около месец салонът за красота вече ще разполага със собствен сайт, в който ще се предлагат колекциите на Муше.  Рокли на димитровградската дизайнерка Красимира Иванова, които бяха част от изложбата вчера също ще се предлагат в онлайн бутика.

Анжелина Янева

 

Репортаж гледайте в новините на телевизия  ”Рекординг”

 

 

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване