05/22/13 09:55
(http://www.klassa.bg/)

Бензиностанции ЕКО стартират кампания с ексклузивна колекция куфари и чанти на "Титан"

От тази седмица бензиностанции ЕКО стартират нова мащабна кампания с подаръци във всичките си 82 обекта в България. От всяка покупка, извършена на обектите на ЕКО - гориво или какъвто и да е друг продукт от бензиностанцията, потребителите ще трупат точки. С тях всеки може да избира от 7 висококачествени артикула от колекцията куфари и чанти на "Титан".

Ексклузивните продукти, които могат да бъдат закупени с до 90% отстъпка, включват: стилен несесер, месинджър чанта, раница за лаптоп. спортен сак, пътен сак на колела с дръжка и куфари на колела.

Произведени от устойчив полиестер и със здрави, метални ципове, чантите на "Титан" са надежден спътник при пътувания и в ежедневието. Твърдите куфари от колекцията са изключително функционални и идват с удобни и стилни колела с въртене до 360⁰, които се движат плавно и тихо. Списъкът с продукти се намира на eko.bg.

При всяка покупка на стойност 25 лв. на една касова бележка, независимо какви продукти включва, потребителите получават 1 бонус точка.

Точките се събират под формата на стикери, които се залепят в специален талон. Няма ограничение за броя закупени продукти.

Бонус точки могат да бъдат събирани в периода от 20 май до 8 септември 2013 г. и могат да бъдат използвани съгласно условията на настоящата кампания до 29 септември 2013 г.

















eko.bg


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване