05/22/13 09:35
(http://www.klassa.bg/)

„Великодушието на Борисов” срещна обвинения в безотговорност от БСП и ДПС

Депутати от парламентарно представените партии изостриха политическия конфликт помежду си в ефира на предаването „Тази сутрин”. Макар страстите да бяха значително по-хладни, отколкото в пленарната зала на първото заседание на 42-то Народно събрание във вторник, политическите дебати и процедурни схватки се пренесоха в ефира на bTV.

Димитър Главчев от ГЕРБ коментира, че работата на парламента не е шега и случилото се там вчера едва ли се е харесало на някого. „Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов подаде ръка и обеща подкрепа - това е великодушието на победителя. Иначе октавите в изказванията на останалите лидери непрекъснато се повишаваха,” допълни той.

Депутатът от Коалиция за България Ангел Найденов обвини колегата си от ГЕРБ в лицемерие. „Били спечелили изборите, били протегнали ръка. Безотговорно напуснаха пленарна зала и демонстрираха нежелание да не се стигне до съгласие. Депутатите от ГЕРБ са с усещането, че победата като възможност да управляват е сведена до нула,” допълни Найденов.













bTV



Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване